表示すべき新着情報はありません。

メニュー

学校紹介Prospectus(English Version)各学期行事予定学校行事の様子部活動高校入試転入学案内中学生の皆様へ進路状況人権教育英語教育・国際交流いじめ防止基本方針環境教育・防災教育保健室図書館家庭クラブ活動学校評価保護者の皆様へ卒業生の皆様へ各種証明書の発行提言ボックス学校公開

徳島県立徳島北高等学校

徳島市応神町吉成字中ノ瀬40-6
TEL.088-698-8004
FAX.088-698-8184
tokushimakita_hs@mt.tokushima-ec.ed.jp

最寄駅:JR高徳線 勝瑞駅

Since 2010/05/21

英語教育・国際交流

国際交流トップ >> 記事詳細

2019/09/02

ALTのソナリ・デュッタ先生が着任しました。

| by:国際交流課
新規ALTとして、ソナリ・デュッタ先生が着任されました。ソナリ先生はイギリスのご出身で、日本が大好きだそうです。徳島で生活できること、北高生と一緒に英語の勉強ができることを楽しみにされて、来県されました。毎週月・木曜日に国際英語科の授業、英会話・ディベート部でお世話になります。以下は、ソナリ先生からのメッセージです。

My name is Sonali Dutta and I am excited to work with the students, teachers and staff of Tokushima Kita High School as your new Assistant Language Teacher this year.

I am from the UK and my family is Indian. As well as English, I speak an Indian language called Bengali. I also speak Spanish because I studied this at school and university. I am now trying to learn Japanese while living in Tokushima.

Before starting my new role, I worked at a publishing company because I love to read. I graduated in 2014 with a Bachelors degree in English and Related Literature from the University of York, UK. In 2013 did a study abroad summer at Mount Holyoke College in America.

I have been to Japan twice before and visited places including Tokyo, Kyoto, Osaka and Hakone. I enjoy trying Japanese food, visiting temples and shrines and also museums. I loved Japan so much that I wanted to live here, so I am very excited to be working as an ALT in Tokushima. I am excited to learn more about Japanese culture including tea ceremony and ikebana.

I am passionate about helping students enjoy and explore the English language. If you have any questions, would like to practice speaking in English or just want to chat, please don`t hesitate to get in contact. I am looking forward to working with you this year!